Gedenksteentjes met fotokeramiek

Fotoblok van natuursteen met Full Colour foto van porselein. Dit blijft vele jaren mooi en is UV-bestendig. Een foto op een gedenkteken geeft een tastbare en toegevoegde waarde en zorgt voor een persoonlijk grafmonument. Het keramiek is slijt- en kleurvast en UV-bestendig, Met deze hoogwaardige kenmerken is het gedenkteken heel geschikt voor plaatsing buitenshuis voor op een grafmonument, een gedenkteken of bij het columbarium. Het fotoblok is gemaakt van natuursteen en leverbaar in verschillende kleuren. 

Gedenksteen voor plaatsing buitenshuis, bij een gedenkteken of monument. Deze kubus is leverbaar in 6 kleuren natuursteen en staat schuin op een afgevlakt voetje. Het 8x8cm keramiek is vorstbestendig gelijmd op de kubus van natuursteen. De combinatie is UV-bestendig en geschikt voor plaatsing buitenshuis.

Gedenksteen voor plaatsing buitenshuis, bij een gedenkteken of monument. Het fotoblok is leverbaar in 6 kleuren natuursteen en heeft een schuine helling (voor: 2cm / achter: 4cm. Het 12x12cm keramiek is vorstbestendig gelijmd op het fotoblok van natuursteen. De combinatie is UV-bestendig en prima geschikt voor plaatsing buitenshuis.

Dit fotoblok is geschikt voor plaatsing buitenshuis, bij een gedenkteken of monument. Het fotoblok is leverbaar in verschillende kleuren natuursteen en heeft een schuine helling. Het keramiek meet 10x6,5cm en is vorstbestendig gelijmd op het fotoblok van natuursteen. De combinatie is UV-bestendig en geschikt voor plaatsing buitenshuis.

Fototegel met houten steun en asbuisje. Een stijlvolle herinnering voor in huis is dit fotoportret vereeuwigd op keramiek. Het tegelformaat is 13x13cm en full colour. Deze fototegel wordt schuin geplaatst in  het steuntje van Beukenhout. Een persoonlijke tekst in het fotokeramiek is (optioneel) mogelijk, informeer naar de vele mogelijkheden bij Fotokeramiek in Zeeland.