Klantenservice Fotokeramiek


Voor een uniek gedenkteken zijn er vele persoonlijke keuze's. Op deze pagina geven wij u graag extra informatie over de achtergronden en lettertype's.  Ook onderstaand een overzicht van de meest gestelde vragen.

  • Eigen foto of achtergrond opsturen

Dat kan digitaal via onze Contactpagina of met PostNL

  • Proefdruk

Bij elke opdracht ontvangt u een proefdruk, dit geeft u inzicht op het ontwerp. Eventuele correcties, typ- en of taalfoutjes kunnen zo voorkomen worden.

  • Kunnen wij op bezoek komen bij Fotokeramiek ?

Dat is mogelijk, wij beschikken over een kleine showroom met een brede collectie Gedenkartikelen. Wij waarderen echter een afspraak ivm met privacy van andere klanten.

  • Moet ik eerst betalen voordat ik een proefdruk ontvang ?

Fotokeramiek biedt verschillende betaalopties zoals iDeal, BanContact en PayPal. Als extra betaalmethode kunt u ook kiezen voor Klarna, dat is Achteraf betalen. Wel zo veilig dus voor u en voor ons !  Bij een bezoek aan onze showroom kunt u gebruik maken van Pinautomaat.

Voor het personaliseren van het gedenkteken is keuze uit standaard achtergronden. Fotoplaten en ornamenten hebben elk een eigen selectie, deze achtergronden zijn speciaal zijn uitgekozen. Natuurlijk kunt u bij elk porselein ook een eigen achtergrond aanleveren.

 

Achtergrond opties voor porselein ornamenten

Achtergrond opties voor porselein fotoplaten en gedenksteentjes

Lettertypes  1 tot 10

Lettertypes 11 tot 20


Kleuren natuursteen voor gedenksteentjes

De naam zegt het al: natuursteen is het resultaat van een miljoenen jaren durend natuurlijk proces. Natuursteen zit in de aardkorst waarop we lopen, al is lang niet elke steensoort geschikt voor gebruik. Natuursteen wordt over de hele wereld gewonnen. Daarom zijn er talloos veel soorten en kleuren.

Lettertypes
Afbeelding – 578.2 KB 102 downloads
Achtergronde Porselein Fotoplaat
Afbeelding – 469.9 KB 98 downloads
Achtergronde Porselein Ornamenten
Afbeelding – 358.1 KB 99 downloads