Porselein ornamenten

Deze porseleinen vormen zijn perfect geschikt om er een foto, illustratie of tekst op in te bakken. Dit porselein werd eerst tot op een temperatuur van 1300 °C gebakken, waardoor dit een ideaal object is voor buitengebruik. Deze ornamenten hebben geen bijkomende steun nodig en staan op zichzelf. U heeft keuze uit onze standaard lettertypes en standaard achtergronden maar u kunt zelf een foto of lettertype aanleveren.

Porselein ornament Hart met tekst en een achtergrond naar keuze. Bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto met een gedicht en de naam met data van de overledene. U kunt ook een keuze maken uit de 12 voorbeeld achtergronden. Dit ornament is leverbaar in 2 formaten en volledig geschikt voor plaatsing buitenshuis. Bijvoorbeeld bij een urnenmuur, een columbarium of plaatsing bij een grafmonument. Deze ornamenten hebben geen bijkomende steun nodig en staan op zichzelf.

Porselein ornament Hart met tekst en een achtergrond naar keuze. Bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto met een gedicht en de naam met data van de overledene. U kunt ook een keuze maken uit de 12 voorbeeld achtergronden. Dit ornament is 21x21cm en volledig geschikt voor plaatsing buitenshuis. Bijvoorbeeld bij een urnenmuur, een columbarium of plaatsing bij een grafmonument. Deze ornamenten hebben geen bijkomende steun nodig en staan op zichzelf.

Porselein ornament 17x15cm

€ 140,00
GRATIS verzending

Porselein ornament 17x15cm

€ 140,00
GRATIS verzending

Porselein ornament met tekst en een achtergrond naar keuze. Bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto met een gedicht en de naam met data van de overledene of een keuze uit de 12 voorbeelden. Dit ornament is 17x15cm en volledig geschikt voor plaatsing buitenshuis. Bijvoorbeeld bij een urnenmuur, een columbarium of plaatsing bij een grafmonument. Deze ornamenten hebben geen bijkomende steun nodig en staan op zichzelf.