Verzenden en retourneren

Uw bestelling bij Fotokeramiek geleverd door PostNL


Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdag overdag. Een Track-Trace bericht wordt u voorafgaand toegezonden met pakketnummer en bezorginformatie. Als u niet thuis bent bij de bezorging, dan wordt het pakket - indien toegestaan - afgeleverd bij de buren of bezorgd bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt in uw woonplaats.
Hierna is het pakket nog 7 dagen bij dit PostNL agentschap beschikbaar.


Verzendkosten:
Voor verzending binnen Nederland en voor België hanteren wij twee tarieven, afhankelijk van het totale orderbedrag. 
Alle pakketten zijn verzekerd voor transportschade en met handtekening voor ontvangst verstuurd.

Orderbedrag Nederland Belgie
Uw bestelling tot 99 Euro € 3,95
Uw bestelling vanaf 99 Euro € 0,00
Uw bestelling tot 150 Euro € 5,95
Uw bestelling vanaf 150 Euro € 0,00

Waarom geen gratis verzending ?
Dit is heel eenvoudig: PostNL verzend ook niet gratis. Uw bestelling is door vakmensen met passie vervaardigd en zorgvuldig verpakt voor verzending naar de familie. Uw pakketzending is verzekerd voor transportschade en met handtekening voor ontvangst verzonden. Bij PostNL is het basis tarief binnen Nederland voor een pakketje vanaf € 6,50. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze gedenkartikelen best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen (!)
Wij rekenen een kleine bijdrage voor verzending afhankelijk van het orderbedrag, uw bestelling kunt u ook afhalen op ons kantoor adres in Oosterland (Zeeland).

Retourneringen:
Ondanks onze goede zorgen kan het voorkomen dat uw bestelling niet is wat u had verwacht. Bijvoorbeeld een verkeerde foto of een te groot of te klein formaat. Het kan ook zijn dat de zending beschadigd is aangekomen. De wet schrijft voor dat u een bestelling kunt retourneren binnen 2 weken na levering. Mocht u hiervan gebruik maken, dan vragen wij u contact met ons op te nemen.
Er zijn echter wel beperkingen, uw fotokeramiek is speciaal voor u vervaardigd en overeenkomstig akkoord van de drukproef vervaardigd. Speciaal maatwerk valt niet onder retourrecht. Bent u echter niet tevreden, dan lossen wij dit graag samen met u op !